جستجو در سایت

در 6 ماهه ابتداي سال جاري : بيش از 21 كيلومتر لوله گذاري آب و فاضلاب در شهرستان اراك انجام شد
در 6 ماهه ابتداي سال جاري 21هزار 819متر لوله گذاري آب و فاضلاب در سطح شهر ها و روستاهاي شهرستان اراك انجام شده است.
به گزارش روابط عمومي شركت آب و فاضلاب استان مركزي مهندس سعيد سرآباداني مدير امور آب و فاضلاب شهرستان اراك با اعلام اين خبر گفت : از اين مقدار لوله گذاري ، 20هزار و 603متر شامل اصلاح و توسعه شبكه هاي توزيع و خطوط انتقال و اصلاح انشعابات آب بوده است و يك هزار و 216 متر مربوط به لوله گذاري فاضلاب مي باشد.
وي با بيان اينكه در 6 ماهه ابتداي سال 624 فقره انشعاب فاضلاب و يك هزارو 632 فقره انشعاب آب اصلاح و واگذار شده، گفت : در طي اين مدت مجموعا 6هزار و 35 مورد اتفاقات آب و فاضلاب برطرف شده كه 5هزار706 مورد در بخش آب و 728 مورد در بخش فاضلاب بوده است.
مدير امور آب و فاضلاب شهرستان اراك افزود : به منظور ارتقاء سطح بهداشت و سلامت آب مصرفي مشتركان در 6 ماهه ابتداي سالجاري، 292 كيلومتر شبكه توزيع آب و در راستاي ارتقاء سطح بهداشت عمومي جامعه 322 كيلومترشبكه جمع آوري فاضلاب شستشو شده است.
وي همچنين ازسمپاشي 22 هزار منهول فاضلاب طي اين مدت خبر داد.
نویسنده:زهرا طراوتی فکور
0 نظر
نظر دهید
پاسخ دهید لغو پاسخ
دسته بندی
مطالب اخیر

بهرهبرداری از سومین چاه آب شرب روستای گوار برای ت...

“اراک در مسیر رفع تنش آبی: پهنهبندی شبکه، نصب آب...

تبلیغات محیطی شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی در بازی...

مانور مدیریت مصرف آب در 4 روستای شهرستان اراک برگز...
