جستجو در سایت

123 میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز برای تکمیل تصفیه خانه فاضلاب شهرهای شازند و آستانه
با تخصیص 123 میلیارد ریال اعتبار تصفیه خانه فاضلاب شهرهای آستانه و شازند تا پایان سال 1397 به بهره برداری می رسد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی مهندس عبدالرضا خلیلی مدیرعامل شرکت با اعلام خبر فوق اظهار داشت : پروژه ساخت تصفیه خانه فاضلاب شهرهای آستانه و شازند در بخش سازه تا کنون با صرف هزینه ای بالغ بر 61 میلیارد ریال 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و قرارداد نصب تجهیزات آن نیز با هزینه 111 میلیارد ریال در مرحله بستن قرارداد می باشد..
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی ضمن اشاره به اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب در شهر شازند تصریح کرد: تا کنون با صرف هزینه ای بالغ بر 123 میلیارد ریال برای اجرای 34 کیلومتر شبکه جمع آوری فاضلاب در شهر شازند 40 درصد از شبکه این شهر اجرا شده است.
مهندس خلیلی از اجرای 5/18 کیلومتر شبکه جمع آوری فاضلاب با صرف هزینه ای بالغ بر 16 میلیارد ریال در شهر آستانه خبر داد و افزود: با اجرای این مقدار شبکه 38 درصد از شبکه جمع آوری فاضلاب مورد نیاز در شهر آستانه اجرا شده است.
وی ضمن تاکید بر اینکه اجرای طرح فاضلاب در شهرهای آستانه و شازند با جدیت در حال انجام است خاطر نشان ساخت با تخصیص اعتبارات لازم تا پایان سال 97 تصفیه خانه فاضلاب این شهرها به بهره برداری می رسد.
گفتنی است تصفیه خانه فاضلاب شهرهای آستانه و شازند به روش لجن فعال با فرایند حذف ازت ، به ظرفیت متوسط اولیه 7200مترمکعب در شبانه روز شبکه فاضلاب شهرهای شازند وآستانه را تحت پوشش قرار خواهد داد.
0 نظر
نظر دهید
پاسخ دهید لغو پاسخ
دسته بندی
مطالب اخیر

بیش از ۷۰۰ نفر از ساکنان سه روستای شهرستان خمین از...
19 مهر, 1404

مراسم مشترک «جشن تکلیف فرزندان همکاران» و «محفل ان...
19 مهر, 1404

رشد بیش از دو برابری کشف انشعابات غیرمجاز نسبت به...
16 مهر, 1404

نقش بانوان در مدیریت مصرف آب، نقش تعیین کننده در آ...
16 مهر, 1404

آبفای استان مرکزی میزبان کارآفرینان شد/ عرضه محصول...
16 مهر, 1404