جستجو در سایت


در گردهمایی مدیران بهره برداری فاضلاب سراسر کشور از بخش بهره برداری فاضلاب ابفا استان مرکزی تقدیر شد
در گردهمایی مدیران بهره برداری فاضلاب سراسر کشور که با حضور معاون راهبری و نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور برگزار گردید از فعالیت های دفتر بهره برداری فاضلاب این شرکت در راستای بهبود کیفیت خدمات رسانی و حفظ محیط زیست قدر دانی شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی در بخشی از این لوح که به امضای هاشم امینی، معاون راهبری و نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور صادر شده، آمده است: «بدینوسیله از تلاش های ارزشمند و همت والای مدیریت و کارکنان آن شرکت به ویژه در زمینه بهره برداری از تاسیسات فاضلاب که نقش موثری در بهبود کیفیت خدمات رسانی، حفظ محیط زیست و سرمایه های ارزشمند ملی ایفا نموده است قدردانی و توفیق روزافزون همکاران خدوم و پر تلاش حوزه بهره برداری فاضلاب را از درگاه خداوند متعال خواستارم».
گفتنی ست تا کنون بالغ بر 71 درصد جمعیت شهری استان مرکزی از خدمات دفع بهداشتی فاضلاب بهرمند و شهر اراك از نخستين كلانشهرهايي است كه عمليات اجرای شبكه جمع آوری فاضلاب با پیشرفت در حدود 98 درصدی پیشرو می باشد.
0 نظر
نظر دهید
پاسخ دهید لغو پاسخ
دسته بندی
مطالب اخیر

پیام مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی به من...

بازدید میدانی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکز...

بررسی راهکارهای استفاده از پساب فاضلاب در شهرستان...

پروژه های آبرسانی به دو روستای شهرستان ساوه به بهر...
