یکشنبه 20 مهر 1404 00:00:00
چاه شماره دو مجتمع آبرسانی معصومیه در اراک وارد مدار بهره برداری شد
02 خرداد 1402
167
--

چاه شماره دو مجتمع آبرسانی معصومیه در اراک وارد مدار بهره برداری شد

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

به منظور تامین آب مورد نیاز در مجتمع  آبرسانی معصومیه شهرستان اراک که تامین آب روستاهای معصومیه ، قلعه نو و مالک آباد این شهرستان را برعهده دارد ، چاه جدید حفر و وارد مدار بهره برداری شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی ، حسین طالب بیگی مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان اراک در این رابطه افزود : مجتمع آبرسانی معصومیه ، بزرگترین مجتمع آبرسانی روستایی در شهرستان اراک به لحاظ میزان جمعیت تحت پوشش می باشد که کار آبرسانی به 3 روستا را با جمعیتی بیش از 10 هزار نفر را برعهده دارد.

وی افزود : به دلیل کاهش سطح آب چاه این مجتمع و مشکل کمبود آب ، امور آبفای اراک از 11 ماه گذشته حفر چاه جدید به عمق 100 متر را در دستور کار خود قرار داد که چاه مذکور در اواخر اردیبهشت ماه سال جاری وارد مدار بهره برداری شد.

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان اراک هزینه حفر و بهره برداری از چاه شماره 2 این مجتمع را بالغ بر11 میلیارد ریال برآورد کرد و تاکید نمود با این اقدام در تابستان سال جاری ، مشکل تنش آبی در این مجتمع آبرسانی را نخواهیم داشت.


0 نظر

نظر دهید

فونت سایت
اندازه متن
فاصله بین کلمات
فاصله بین خطوط
رنگ بندی
تضاد رنگی
اشباع
بزرگنمایی
1x 2x