جستجو در سایت


اصلاح و توسعه بیش از 237 كیلومتر شبكه و خط انتقال آب در استان مرکزی
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی از اصلاح و توسعه بیش از 237 کیلومتر شبکه و خط انتقال آب و در استان در سال گذشته خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی مهندس حشمت اله عباسی در تشریح وضعیت برنامههای اجرایی این شرکت در راستای تامین آب سالم و بهداشتی در استان، از حفر و تجهیز 67 حلقه چاه در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت : خشکسالی های پی در پی موجب افت منابع آبی در استان گردیده و از این رو شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی در راستای خدمات رسانی مطلوب تر به مشترکین اقدام به حفر و تجهیز 67 حلقه چاه جدید نموده است.
وی در ادامه با اشاره به توسعه شبکه و خط انتقال آب به طول 237 کیلومتر در بخش شهری و روستایی گفت: 70 هزار و 170 متر اصلاح و توسعه شبکه و خط انتقال آب شهری و 166 هزار و 980 متر اصلاح و توسعه شبکه آب روستایی، احداث31 باب مخزن آب شهری و روستایی با ظرفیت 11295 از دیگر اقدامات سال گذشته در راستای تامین آب شرب پایدار است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی اظهار داشت: ما درکشور کم آبی هستیم اما مثل کشورهای پر آب رفتار می کنیم."
وی با اشاره به تکالیف وزارت نیرو در بخش آب کشور در سال جاری گفت: موظف به جلوگیری از برداشتهای غیرمجاز آب هستیم و وزارت نیرو مصمم است این تکلیف قانونی را در سال جاری انجام دهد.
0 نظر
نظر دهید
پاسخ دهید لغو پاسخ
دسته بندی
مطالب اخیر

پیام مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی به من...

بازدید میدانی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکز...

بررسی راهکارهای استفاده از پساب فاضلاب در شهرستان...

پروژه های آبرسانی به دو روستای شهرستان ساوه به بهر...
