جمعه 09 خرداد 1404 00:00:00
عملیات اجرایی ساخت مخزن آب شرب نیمور و باقرآباد شهرستان محلات آغاز شد
08 شهریور 1402
231
--

عملیات اجرایی ساخت مخزن آب شرب نیمور و باقرآباد شهرستان محلات آغاز شد

در پنجمین روز از هفته دولت ، مراسم آغاز عملیات اجرایی ساخت مخزن آب شرب نیم ور و باقر آباد شهرستان محلات با حضور حسینی فرماندار محلات و سلیمی نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی برگزارگردید.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی در این مراسم نادر ترک مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان محلات اظهار داشت : به منظور ایجاد ظرفیت مناسب برای ذخیره سازی آب شرب ساکنین شهر نیمور و باقرآباد ، مخزن بتنی 1000 مترمکعبی در دستور کار امور آبفا محلات قرار گرفت که امروز عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

وی هزینه اجرای این پروژه را ۸۰ میلیارد ریال عنوان نمود و گفت : بخشی از این مبلغ توسط خیرین آبرسان تامین خواهد کرد. مدیر امور آبفای محلات جمعیت بهره مند از این پروژه را ۷ هزار و ۵۰۰ نفر(شهر نیم ور و باقرآباد) عنوان نمود و اظهار امیدواری نمود ساخت این پروژه تا پایان سال ۱۴۰۲ به اتمام برسد.


0 نظر

نظر دهید

فونت سایت
اندازه متن
فاصله بین کلمات
فاصله بین خطوط
رنگ بندی
تضاد رنگی
اشباع
بزرگنمایی
1x 2x