جستجو در سایت

پایداری تأمین آب شرب 1440 مشترک در شهر ساروق و مجتمع کرکان-فارسیجان استان مرکزی
بهمنظور رفع مشکلات کمآبی در شهر ساروق و مجتمع آبرسانی کرکان-فارسیجان، یک حلقه چاه آب شرب جدید حفر، تجهیز و وارد مدار بهرهبرداری شد.
سعید سرآبادانی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی در این رابطه اظهار داشت: این اقدام در راستای پاسخگویی به نیاز آبی رو به افزایش این منطقه و جبران محدودیتهای منابع آبی موجود صورت گرفته است.
وی افزود: شهر ساروق و روستاهای اطراف آن، شامل کرکان بالا، کرکان پایین و فارسیجان، در سالهای اخیر در پی کاهش میزان بارندگی که منجر به کاهش حجم منابع آبی گردیده است با چالشهای جدی در تأمین آب شرب مواجه گردیده اند.
سرآبادانی تصریح کرد: افت منابع آبی زیرزمینی و محدودیتهای یک حلقه چاه موجود که منبع تامین آب در این بخش می باشد، توانایی تأمین آب کافی برای جمعیت این منطقه را کاهش داده و این شرایط، بهویژه در فصول گرم سال، منجر به افت فشار آب و کمبود آب شرب برای ساکنان شده بود.
مدیر عامل شرکت آب فاضلاب استان مرکزی با اشاره به حفر و تجهیز یک حلقه چاه آب جدید در شهر ساروق به منظور تامین آب پایدار1440 مشترک در این منطقه عنوان کرد: طرح تقویت آب شرب شهر ساروق شامل حفر و تجهیز یک حلقه چاه جدید، اجرای خط انتقال به طول ۳۲۰۰ متر با لولههای پلی اتیلن به قطر ۱۶۰ میلیمتر با هدف افزایش ظرفیت تأمین آب و رفع مشکلات ناشی از کمآبی طراحی و اجرا شده است و با بهرهبرداری از این چاه جدید، پایداری تأمین آب شرب در این منطقه بهطور قابلتوجهی بهبود یابد.
سرآبادانی اعتبار هزینهشده برای اجرای این پروژه را بیش از 7 میلیارد تومان اعلام کرد و اظهار داشت : این اقدام نشاندهنده تعهد شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی به بهبود زیرساختهای آبی و رفع محدودیتهای موجود در مناطق شهری و روستایی است و با تکمیل این طرح، نهتنها مشکلات افت فشار و کمبود آب در ساروق و روستاهای مجتمع کرکان-فارسیجان برطرف میگردد ، بلکه کیفیت خدمات آبرسانی به ساکنان این منطقه نیز ارتقاء یافته است.
وی افزود: 1950 نفر در شهر ساروق، به همراه ساکنان محترم روستاهای کرکان و فارسیجان از این پروژه آبرسانی بهرهمند شده و این اقدام گامی مهم در جهت مدیریت بهینه منابع آبی و کاهش فشار بر منابع محدود زیرزمینی منطقه است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی یکی از ارکان اصلی مدیریت پایدار منابع آبی را مشارکت فعال مردم در مدیریت صحیح مصرف آب دانست و اظهار داشت: مدیریت پایدار منابع آبی نیازمند تلفیقی از اقدامات زیرساختی، سیاستگذاری بلندمدت و همکاری جامعه است و در این راستا مشارکت مشترکین در امر مصرف بهینه آب شرب و کاهش مصرف غیرضروری علاوه بر حفاظت از منابع آبی محدود شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی را در تامین آب شرب پایدار در این منطقه کمک نماید.
0 نظر
نظر دهید
پاسخ دهید لغو پاسخ
دسته بندی
مطالب اخیر

انتشار دو مقاله علمی-پژوهشی در مجلات معتبر بینالم...

دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با مقا...

بحران آب در استان مرکزی؛ مدیرعامل آبفا: کاهش ۳۰ در...

مدیریت منابع و تقاضا راهکار کلیدی عبور از بحران آ...
