جستجو در سایت

دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با مقامات شهرستان خمین
سعید سرآبادانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی، به منظور بررسی وضعیت آبرسانی در شهرستان خمین، با فرماندار نماینده مجلس و امام جمعه این شهرستان دیدار کرد.
وی در دیدار با وحید براتی زاده فرماندار خمین آخرین وضعیت تامین آب شهرها و روستاهای خمین را تبیین نمود و در این راستا تصمیماتی را برای کاهش مشکلات مردم در مواجهه با خشکسالی اتخاذ نمودند.
مدیرعامل شرکت آبفای استان همچنین در دیدار با محمد بیات نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی به تشریح اقدامات لازم برای تامین آب پایدار مردم شهرستان خصوصا روستاها اشاره نمود و در خصوص موانع و مشکلات و اعتبار لازم در این رابطه بحث و تبادل نظر نمود.
سعید سرآبادانی همچنین به دیدار حجت الاسلام سید قاسم میرصادقی امام جمعه خمین رفت و طی گفتگویی با ایشان بر اهمیت استفاده از تریبون نماز جمعه و مساجد برای ترویج مصرف بهینه آب تأکید نمود.
0 نظر
نظر دهید
پاسخ دهید لغو پاسخ
دسته بندی
مطالب اخیر

بیش از ۷۰۰ نفر از ساکنان سه روستای شهرستان خمین از...

مراسم مشترک «جشن تکلیف فرزندان همکاران» و «محفل ان...

رشد بیش از دو برابری کشف انشعابات غیرمجاز نسبت به...

نقش بانوان در مدیریت مصرف آب، نقش تعیین کننده در آ...
