جستجو در سایت


حضور مدیر عامل شرکت اب و فاضلاب استان مرکزی در سامانه سامد و پاسخگویی مستقیم به سوالات مشترکین
در راستای تحقق سیاستهای دولت مردمی مبنی بر ارتباط مستقیم با مردم و رسیدگی بیواسطه به درخواستها و مطالبات شهروندان، امروز سعید سرآبادانی مدیر عامل شرکت اب و فاضلاب استان مرکزی با حضور در سامانه ارتباط مردم و دولت (سامد)، به صورت مستقیم به تماسها و سوالات مشترکین پاسخ داد.
به گزارش دفتر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی : در جریان این حضور، موضوعات مختلف مرتبط با خدماترسانی، مسائل اجرایی و درخواستهای مردمی مورد بررسی قرار گرفت و دستورات لازم جهت پیگیری و رفع مشکلات مطرح و صادر شد. سعید سرآبادانی در حاشیه این برنامه ضمن تأکید بر اهمیت ارتباط مستمر مدیران با مردم اظهار کرد: پاسخگویی و شفافیت از اصول اساسی خدمترسانی است و تلاش ما بر این است تا صدای مردم بهطور مستقیم شنیده و در کوتاهترین زمان ممکن به آن رسیدگی شود.
گفتنی است سامانه سامد یکی از بسترهای رسمی دولت برای ارتباط بیواسطه مردم با مسئولان است که از طریق شماره تلفن ۱۱۱ در دسترس عموم قرار دارد و به صورت مستمر پیگیر درخواستها و مشکلات شهروندان است.
0 نظر
نظر دهید
پاسخ دهید لغو پاسخ
دسته بندی
مطالب اخیر

حضور مدیر عامل شرکت اب و فاضلاب استان مرکزی در سام...

برگزاری همایش مشترک صنعت آب و برق استان مرکزی و حو...

درخشش فرزند همکار آبفای مرکزی در هجدهمین جشنواره س...

مراسم تودیع و معارفه مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان...
