جستجو در سایت

بازدید مسئولان وزارت کشور از دستاوردهای توسعه دولت الکترونیک شرکت آبفا استان مرکزی
دکتر شجاعان رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیک ، فناوری اطلاعات و آمار وزارت کشور ،مهندس نعیمی معاون حفاظت فناوری اطلاعات مرکز حراست وزارت کشور ،دکتر راحتی مشاور وزیر کشور و مهندس فنایی مدیرکل طرح و توسعه شبکه ملی اطلاعات طی سفر یک روزه به استان مرکزی از دستاوردهای شرکت آب و فاضلاب در زمینه استقرار دولت الکترونیک به عنوان یکی از شرکت های پیشرو در این زمینه در نمایشگاهی که به این منظور در محل استانداری مرکزی برگزار شد بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب وفاضلاب استان مرکزی مهندس حسین امیری معاون برنامه ریزی و منابع انسانی شرکت اظهار داشت : سیستم پایش و راهبری تاسیسات آبرسانی شهرها از راه دور (اسکادا )،سامانه ارتباطات مردمی (122) ، پورتال جامع و درگاه اینترنتی جامع خدمات مشترکین شرکت آب وفاضلاب استان مرکزی از دستاوردهای این شرکت در توسعه دولت الکترونیک می باشد که در این نمایشگاه مورد بازدید قرار گرفت و مسئولان بازدید کننده با توضیحات کارشناسان با کارکرد این سامانه ها آشنا شدند.
وی تصریح کرد: تمامی فعالیتهای صورت گرفته در راستای استقرار وتوسعه دولت الکترونیک ، کاهش هزینه ها ، صرفه جویی در وقت و انرژی و در نهایت رضایت مشترکین را در پی دارد .
نویسنده:زهرا طراوتی فکور
0 نظر
نظر دهید
پاسخ دهید لغو پاسخ
دسته بندی
مطالب اخیر

انتشار دو مقاله علمی-پژوهشی در مجلات معتبر بینالم...

دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با مقا...

بحران آب در استان مرکزی؛ مدیرعامل آبفا: کاهش ۳۰ در...

مدیریت منابع و تقاضا راهکار کلیدی عبور از بحران آ...
