جستجو در سایت

طی تابستان سالجاری اجرای 9 برنامه "صدای پای آب " در محله های شهر اراک
به منظور گسترش فرهنگ مصرف بهینه آب وآگاهی همشهریان اراکی از کمیت وکیفیت آب شرب مصرفی و همچنین پاسخ به سوالات مردم ،هر ساله برنامه ای به نام صدای پای آب درسطح شهرهای استان مرکزی برگزار می گردد و در این راستا طی تابستان سالجاری 9 برنامه صدای پای آب در محله های شهر اراک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب وفاضلاب استان مرکزی زهرا طراوتی فکور مدیر دفتر روابط عمومی شرکت با اعلام خبر فوق و قدردانی از امور آب و فاضلاب اراک در پیگیری و برگزاری این برنامه در 9 محله شهر اراک اظهار داشت: طی برگزاری این برنامه که به صورت چهره به چهره و با ارتباط مستقیم با مخاطبان برگزار می شود علاوه بر تبیین لزوم صرفه جویی در مصرف آب برای مردم روش های مصرف بهینه آب نیز آموزش داده می شود و فراگیران با شیرآلات کاهنده مصرف آب و سر شیرهای پودر کننده و میزان کاهش مصرف با استفاده از این شیرآلات آشنا می شوند.
وی پاسخگویی به پرسش های مردم در بخش امور مشترکین و کیفیت آب و سایر موارد مرتبط با آب و فاضلاب را از دیگر اقدامات در برگزاری این برنامه عنوان نمود و افزود: انجام تست کلر سنجی و تشریح موارد مربوط به کیفیت آب و برگزاری مسابقه نقاشی برای کودکان از دیگر برنامه های اجرا شده در برنامه" صدای پای آب در محله ها" می باشد.
مدیر دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی به راه اندازی کمپین مدیریت مصرف آب در بین زنان خانه دار با عنوان " طرح آموزشی بانوی آب " ابلاغی از سوی دفتر روابط عمومی و ارتباطات مردمی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اشاره نمود و افزود ا: از این پس " طرح آموزشی بانوی آب" جایگزین برنامه" صدای پای آب در محله ها "خواهد شد.
نوسنده:زهرا طراوتی فکور
0 نظر
نظر دهید
پاسخ دهید لغو پاسخ
دسته بندی
مطالب اخیر

جلسه بررسی وضعیت پروژه های عمرانی شهرستان کمیجان د...

قدردانی مدیرعامل شرکت آبفای استان یزد از مدیرعامل...

تجلیل مسؤل بسیج کارمندان استان مرکزی و و فرمانده ب...

تکنولوژی در خدمت شبکه توزیع آب کلانشهر اراک قرار م...
