شنبه 10 خرداد 1404 00:00:00
طی جلسات مشترک مدیران آب وفاضلاب استان مرکزی و مسئولان شهرستان شازند بررسی مسائل و مشکلات آب در شهر شهباز
18 مهر 1397
256
--

طی جلسات مشترک مدیران آب وفاضلاب استان مرکزی و مسئولان شهرستان شازند بررسی مسائل و مشکلات آب در شهر شهباز

800x600 Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

           درراستای رفع مشکلات آب شرب شهر شهباز جلساتی با حضور مهندس خلیلی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی ،مصطفی عرب فرماندار  شهرستان شازند و مهندس حیدری بخشدار قره کهریز برگزار شد.

         به گزارش روابط عمومی شرکت آب وفاضلاب استان مرکزی مهندس رضا علیخانی  مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان شازند بیان نمود: با توجه به مشکلات تامین آب شرب در شهر شهباز جلساتی اثر بخش به منظور بررسی مسائل و مشکلات آب  این شهر  و ارائه راهکارهایی برای برطرف نمودن این موانع  با حضور مهندس خلیلی مدیر عامل شرکت آب وفاضلاب استان مرکزی ،مصطفی عرب فرماندار شهر شازند ، حیدری بخشدار شهرشهباز واعضا شورای اسلامی شهرشهباز برگزار گردید.

       مهندس علیخانی درادامه اظهار داشت: این جلسات ابتدا در بخشداری شهر شهباز و سپس در دفتر فرماندارشهرستان شازند برگزار شد،و پس از آن مسئولان حاضر در جلسات از مخزن ذخیره آب شرب شهر شهباز، محله های هفته و بازنه شهر شهباز بازدید نموده و همچنین در محل نقشه های مربوط به این مناطق را برای بررسی و مرتفع نمودن مشکلات بیان شده بازدید نمودند.

     طی این جلسات مصطفی عرب فرماندارشهرستان شازند با تاکید بر لزوم حفر یک حلقه چاه آب رزرو برای تامین آب شرب شهر شهباز در مواقع  ضروری و پیک مصرف ، از شرکت آبفا خواست تا این اقدام را در دستور کار خود قرار داده  و در اسرع وقت نسبت به آن اقدام نمایند.


0 نظر

نظر دهید

فونت سایت
اندازه متن
فاصله بین کلمات
فاصله بین خطوط
رنگ بندی
تضاد رنگی
اشباع
بزرگنمایی
1x 2x