چهارشنبه 20 فروردین 1404 00:00:00
بازديد اعضاي ستاد امر به معروف و نهي از منكر شهرستان ساوه از شركت آبفاي  ساوه
25 خرداد 1398
131
--

بازديد اعضاي ستاد امر به معروف و نهي از منكر شهرستان ساوه از شركت آبفاي ساوه

800x600 Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

نماينده ولي فقيه و امام جمعه شهر ساوه همراه با اعضاي ستاد امر به معروف اين شهرستان با حضور در شركت آب و فاضلاب شهرستان ساوه ضمن بررسي وضعيت و عملكرد اين شركت در حوزه امر به معروف ونهي از منكر  از اقدامات انجام شده در اين حوزه و عملكرد مطلوب آبفا ساوه تقدير نمودند.

     به گزارش روابط عمومي شركت آب وفاضلاب استان مركزي  در جريان اين بازديد به همراه اقامه نماز جماعت به امامت امام جمعه شهرستان ساوه و حضور حداكثري پرسنل ، نماينده ولي فقيه و امام جمعه ساوه ضمن تقدير از اقدامات شركت آبفاي ساوه در راستاي پيشبرد اهداف ستاد امر به معروف و نهي از منكر  خاطر نشان كرد: خدمت به مردم يكي از برترين كارها است كه پيامبر اكرم (ص) بسيار به اين موضوع تاكيد داشته است.

    در ادامه مهندس ابوالفضل شهباز ضمن ابراز خرسندي از حضور اعضاي ستادامربه معروف ونهي ازمنكر در شركت آب وفاضلاب ساوه  گزارشي از عملكردشركت دراين حوزه  وبخش هاي ديگر ارائه نمود.

      گفتني است با توجه به برگزاري مسابقه قرآن به مناسبت اعياد شعبانيه درشركت آب و فاضلاب ساوه ، جوايز برندگان اين مسابقه در مراسمي كه با حضور اعضاء ستاد امر به معروف و نهي از منكر شهرستان برگزار شد به نفرات برتر اهداء شد.

نویسنده:زهرا طراوتی فکور


0 نظر

نظر دهید

فونت سایت
اندازه متن
فاصله بین کلمات
فاصله بین خطوط
رنگ بندی
تضاد رنگی
اشباع
بزرگنمایی
1x 2x