شنبه 10 خرداد 1404 00:00:00
خدمت‌رسانی به روستاها همپای شهرها خواهد شد
22 مهر 1399
98
--

خدمت‌رسانی به روستاها همپای شهرها خواهد شد

 

تهران - ایرنا - عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به طرح یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی اشاره کرد و گفت: خدمت رسانی به روستاها به استانداردهای خدمت‌رسانی در شهرها نزدیک خواهد شد.

«محسن علیزاده» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: با گذشت حدود چند ماه از فرآیند یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی آثار مثبت این اقدام به خصوص در حوزه خدمت رسانی به روستاها مشهود است.

وی افزود: به عنوان مثال در برخی از استان‌ها و با فاصله کوتاهی از یکی شدن شرکت‌ها، روستاهای زیادی به شبکه آب شهری متصل شده‌اند، در حالی که پیش از این بدلیل اینکه دو شرکت مختلف شهری و روستایی هر یک متولی تامین آب شرب محدوده‌های جغرافیایی مشخصی از شهر و روستاهای پیرامون همان شهر بودند، با وجود نزدیکی خیلی از این روستاها به شهر، در عمل امکان استفاده از تاسیسات آبرسانی شهری را نداشتند که این مساله مشکلات زیادی را بخصوص در تامین آب روستاهای مجاور شهرها ایجاد کرده بود.

نماینده مردم سپیدان در محلس شورای اسلامی ادامه داد: این امر گاهی مواقع موجب دوباره‌کاری و احداث تاسیسات متعدد در مناطق مجاور هم، و در نتیجه هدر رفت منابع مالی کشور شده بود. به عنوان مثال در یک شهرستان، مراکز شهری را یک شرکت خدمات رسانی می‌کرد و روستاها را شرکت دیگری که این مساله هم زمینه ساز هدر رفت منابع مالی بود و هم بواسطه بنیه مالی متفاوت دو شرکت شهری و روستایی، سبب بی‌عدالتی و تبعیض در خدمات رسانی شده بود.

علیزاده گفت: نکته‌ای که امیدواری‌ها به حل مشکلات آب و فاضلاب روستاها را افزایش می‌دهد این ‌است که براساس مصوبه دولت همه حمایت‌های مالی و بودجه‌ای قبلی دولت از شرکت های آبفای روستایی، همچنان در قالب شرکت‌های آب و فاضلاب استانی ادامه خواهد داشت و بعلاوه در کنار آن، ظرفیت‌های آبفای شهری نیز برای حل و فصل مشکلات روستاها به کمک خواهند آمد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA


0 نظر

نظر دهید

فونت سایت
اندازه متن
فاصله بین کلمات
فاصله بین خطوط
رنگ بندی
تضاد رنگی
اشباع
بزرگنمایی
1x 2x